Over Inspiratie op Locatie

Op Inspiratie op Locatie kun je bijzondere, leuke, originele en vooral inspirerende locaties boeken voor een vergadering, brainstorm, private diner, event, etc. Naast het reserveren van de locatie regel je meteen ook hapjes & drankjes, benodigde materialen zoals een beamer of scherm en eventuele extra's zoals een overnachting of leuke activiteit. Eigenlijk vergelijkbaar met zoals je een hotel of vliegticket regelt... Hiervoor hebben we een zeer gebruiksvriendelijk, flexibel en tijdbesparend boekingssysteem ontwikkeld.

We hopen je te verrassen met het aanbod en dat het regelen van een leuke locatie voor een vergadering, brainstorm, private dinner, presentatie, (bedrijfs)feest of andere zakelijke bijeenkomst dankzij onze website gemakkelijker, duidelijker en leuker wordt!


Wat kun je doen op Inspiratie op Locatie?

- Handig zoeken in een uniek en veelzijdig aanbod van bijzondere locaties
- Zelf een offerte bij elkaar klikken op basis van de mogelijkheden van de locatie
- Zien welke dagen nog beschikbaar zijn en een reservering plaatsen, direct in de agenda van de locatie
- Een optie aanvragen of een vraag stellen als je nog niet helemaal zeker bent
- Offertes bewaren en prijzen en mogelijkheden van verschillende locaties handig vergelijken
- Profiteren van acties en aanbiedingen

De service van Inspiratie op Locatie is gratis. Je betaalt geen reserveringskosten en het is regelmatig goedkoper als je hier online reserveert.


Hoe is het begonnen

Het kost je als klant vaak veel tijd om 'de perfecte locatie' te Googelen en vervolgens om de meest relevante informatie, zoals de mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid boven water te krijgen. Bovendien zijn juist de leuke, kleinschalige en minder voor de hand liggende locaties op internet vaak moeilijk te vinden. Terwijl er zoveel prachtige, verrassende en inspirerende locaties zijn! Dit moet makkelijk en leuker kunnen! Met Inspiratie op Locatie gaan we een stapje verder....Zo klik je zelf een prijsindicatie bij elkaar en kun je online een reservering plaatsen direct in de agenda van de locatie.


Suggesties of vragen zijn van harte welkom. Je kunt hiervoor mailen naar info@inspiratieoplocatie.nl.


Contact

Inspiratie op Locatie
Goudsesingel 136 U3.12
3011 KD Rotterdam
Tel: 010-7600334
Mail: info@inspiratieoplocatie.nl

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duurt slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren