Zeventiende-eeuws Landhuis

Vergaderen, brainstormen of trainen in een authentiek landhuis in hartje Amsterdam 0 / 5 (0 )

 • Vergadering, Brainstorm, Training, Presentatie, Plenair, Private Dining, Conferentie
 • Amsterdam, Noord Holland
 • 9 ruimtes
 • 4 - 60 personen
 • €€€
 • Vlakbij snelweg, Vlakbij OV
 • Design/Modern, Eigentijds, Klassiek, Landelijk
 • WIFI, Internet, Beamer, Scherm of projectiewand

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

Deze vergaderlocatie combineert het beste van twee werelden: het prachtige, klassieke landhuis doet je denken aan de zeventiende eeuw en het prachtige park om de hoek doet je even helemaal tot rust komen, maar tegelijkertijd bevindt deze toplocatie zich midden in de stad, met alle moderne gemakken van onze hedendaagse tijd binnen handbereik.

Ook de kunstliefhebber kan hier zijn hart ophalen: zo’n vijf keer per jaar wordt op deze historische locatie een nieuwe expositie gerealiseerd met behulp van kunstenaars en verzamelaars, zowel in klassieke als in de hedendaagse kunst. Geniet dus van één van de tentoonstellingen als onderbreking op je bijeenkomst in één van de achttiende-eeuwse salons en negentiende-eeuwse kamers! Een prachtige plek voor een besloten diner, training of vergadering.

Mogelijkheden

Dit prachtige, voormalige landgoed bestaat uit een zeventiende-eeuws buitenhuis met bijbehorende koetshuizen. In één van de koetshuizen is het restaurant: een café-restaurant waar wordt gewerkt met authentieke, oorspronkelijke en eerlijke producten uit de regio. Het restaurant verzorgt de banqueting voor het gehele huis. Verspreid over de locatie kun je hier terecht met 4 tot 250 personen. In theateropstelling kun je hier met maximaal 60 personen terecht. Je kunt vergaderen in de boardrooms, de salons, de tuinkamer, de achttiende-eeuwse oude keuken en in het koetshuis. In totaal zijn er 9 vergaderruimtes beschikbaar.

Bekijk op kaart

Activiteiten

Een dag op deze prachtige locatie kan naast vergaderen bestaan uit het bekijken van de prachtige exposities, een wandeling door de prachtige stijltuin of een bijzondere lunch, borrel en diner. Bovendien is de ligging in Amsterdam erg gunstig: hoewel je het gevoel hebt buiten te zijn, zit je midden in de stad, die je nadien nog kunt verkennen voor een gezellige afsluiting van de werk- of heidag.

Schrijf een review!

Ruimtes

Deze exclusieve vergaderlocatie biedt ruimtes die nu eens modern, dan weer klassiek zijn ingericht. De wanden in het hele huis zijn gevuld met schilderijen, foto’s of sculpturen in wisselende tentoonstellingen. In totaal zijn er 9 ruimtes, die allemaal voor dezelfde huurprijs worden aangeboden. Je huurt dus hieronder een ruimte en bepaalt later, in overleg met de locatie, welke ruimte het beste bij jouw wensen past. De zaalhuur is inclusief koffie, thee en water.

Openingstijden & dagdelen

De vergaderlocatie is geopend van dinsdag t/m zaterdag voor lunch en diner, en maandag en dinsdag tot 18.00 uur (geen diner). Alle dagen vanaf 9.00 uur geopend.

 • Ruimtes Het Landhuis

  Het Landhuis

  Het Landhuis
  In totaal zijn er 9 vergaderruimtes beschikbaar in het landhuis. Verspreid over de locatie kunnen hier 250 personen terecht. In theateropstelling is er plek voor maximaal 60 personen.

  De boardroom
  Deze zakelijke vergaderruimte is door de goede lichtinval en de bijna geheel in het wit uitgevoerde inrichting een erg prettige werkomgeving, uitkijkend over de klassieke stijltuin en de stad. In de boardroom is een groot projectiescherm aanwezig. 

  De Salons
  Op de bel-etage zijn twee salons en een tuinkamer. De grote salon heeft een haard die afkomstig is uit de burgemeesterswoning. Het plafond is gedecoreerd met het vroegste rococo stucwerk in Nederland. De salons bieden zowel een voornaam als sfeervol verblijf voor een bijzondere bijeenkomst.

  De tuinkamer
  De tuinkamer op de bel-etage heeft drie ramen rondom die een prachtig uitzicht bieden. Deze unieke en inspirerende kamer is ideaal voor een besloten vergadering of te gebruiken als break-outroom.

  De oude keuken
  De achttiende-eeuwse oude keuken in het souterrain is in originele stijl ingericht met sfeervol okergeel en een prachtige porseleinkast. Je kunt hier ongestoord werken, vergaderen, lunchen of dineren.

  Het koetshuis
  In het koetshuis is de oude functie nog duidelijk zichtbaard: de oude stenen drinkbakken van de paarden zitten nog tegen de muren en de plek waar de ruiven zaten, zijn nog zichtbaar. In de ruimte is een mobiele bar aanwezig en de ruimte sluit aan op het terras (dat overdekt kan worden). De ruimte is te gebruiken voor recepties, partijen en diners, maar eveneens in te richten als vergaderlocatie.

  Capaciteit: 4-250 personen

Hapjes & drankjes

Het landhuis beschikt een café-restaurant in het koetshuis met een uitstekende keuken. In overleg kunnen ontbijt-, lunch-, borrel- en dinermenu’s worden samengesteld. Koffie, thee en water is inclusief de zaalhuur.

 • Lunch

  €21,70 p.p.

 • Diner

  3 Gangen

  €36,80 p.p.

De Voordelen

 • Gratis Boekingsservice, geen reserveringskosten
 • Acties & Voordeel: locaties zijn regelmatig goedkoper als je via ons boekt!
 • 24/7 vrijblijvend reserveren en opties aanvragen
 • Locaties gemakkelijk met elkaar vergelijken
 • Direct inzicht in prijzen en mogelijkheden

Lees Meer

Ligging & kaart

Deze prachtige locatie bevindt zich in de Watergraafsmeer in Amsterdam, nabij treinstation Amstel. Er zijn verschillende tram- en bushaltes op loopafstand. De locatie is goed bereikbaar met de auto (via ring A10) en in een nabijgelegen parkeergarage, schuin tegenover de locatie, kun je je auto kwijt (betaald parkeren: 17,50 voor een dagkaart en 10,- voor een avondkaart).

Ook wat voor jou?

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duur slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren