Corona-proof vergaderen

 

Wil je een 'corona-proof' vergadering of event organiseren en zoek je een locatie waar je kunt vergaderen op anderhalve meter afstand? Kijk dan bij de locaties met een 'Corona-proof' logo. Deze locaties hebben aangegeven wat de mogelijkheden zijn. En er zijn opties genoeg!

Het aantal coronabesmettingen stijgt. Het kabinet heeft daarom besloten tot een gedeeltelijke lockdown. De maatregelen gingen in op woensdag 14 oktober en gelden in principe voor 4 weken. Bijeenkomsten met een zakelijk karakter zijn in deze periode toegestaan tot 30 personen. Voor de exacte maatregelen verwijzen wij naar de websites van de Rijksoverheid en de Koninklijke Horecabond; www.rijksoverheid.nl, www.khn.nl/kennis/alle-corona-informatie-op-een-rij

 

 

Ons zoek-advies voor het vinden van jouw ideale Corona-proof vergadering:

- Bel of mail ons om een gratis (corona-proof) locatie voorstel op maat te ontvangen op 010-7600334 of info@inspiratieoplocatie.nl

- Weet je al van welke locatie je een offerte wil ontvangen? Op de locatie pagina vind je onder mogelijkheden in oranje letters wat de aanpassingen zijn van de locatie en hoe ze ervoor zorgen dat jouw event Corona-proof is.

- De meeste locaties hebben aan ons hun huidige capaciteit doorgegeven. Wegens de 1,5 meter afstand is de capaciteit een stuk lager dan normaal. Deze maximale capaciteit vind je bovenaan de pagina bij de kenmerken.

 

Wij wensen je veel plezier en inspiratie bij jouw volgende event!

 

 

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duur slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren